Friendster Down..

Semalem gue ga bisa login ke blog ini.. Lama banget.. Gue sekarang posting pake hape di perpus atma..

Kemarin banyak yang tanya ke gue.. Friendster lagi ga bisa dibuka ya? Emang sudah seharian friendster lagi maintenence, bahkan sampe sekarang masih belum bisa dibuka..

Gue bisa tarik kesimpulan friendster sudah menjadi lifestyle bagi banyak orang.. termasuk gue yang tiap kali maen internet pasti buka friendster hehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s